header

header

31 oktober 2011

Ny vecka!

Efter att ha fått sura lite och gnällt av mig lite så är humöret bättre men inte riktigt på topp ännu. Orsaken till detta är att min hosta vägrar ge med sig så nu har jag tom. börjat ta medicin för att bli av med eländet. Börjar i alla fall känna en rastlöshet i kroppen och ett sug efter att träna och det brukar ju i vanliga fall vara ett gott tecken :).

Här hemma är det sjukstuga så sambon och jag turas om att jobba och vabba. Lillan hostar fortfarande men fick annan medicin hos doktorn idag och ska förhoppningsvis snart bli bättre. Tills dess får hon vara hemma och få en chans att piggna på sig innan det är dags för dagis igen.

Det är lätt att det blir mycket tid framför tv:n när hon inte är riktigt kry men jag försöker motverka detta och hitta på saker. Det blir en del läsande, pysslande och pusslande - inte mig emot för jag gillar alla saker! I eftermiddags bestämde vi oss för att baka och då blev det grahamsbullar med russin a' la Emma och chokladmuffins. Det senare tillverkades mest för att få chansen att äta den kvarvarande smeten då det konstaterats att degen inte var jättegod att äta ;).
Chokladmuffins med väldigt god smet!

Grahamsbullar a' la Emma.

Måste bara visa mina senaste skofynd som jag faktiskt känner mig väldigt nöjd med. I fredags fyndade jag dessa skor som jag spanat på väldigt lääänge på Intersport för mer än ½ priset!!

Och i lördags blev det dessa stövlar till 15 % rabatt på Kupoen! Tyckte dom var lite roliga då det går att vika ner skaftet och få antingen en hög eller låg stövel.

Har även sett ett par skor till som jag är mycket sugen på, ett par bruna boots från Clarks, tycker att dom är himla snygga. Dom finns på Kupolen och jag ska ta mig en allvarlig funderare gällande dessa skor!

Hej hopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!