header

header

21 januari 2012

Grått & kallt....

... och man kunde lätt tro att den här dagen är trist men ICKE! Pälsade på mig rejält i morse och sambon vallade mina skidor ypperligt vilket resulterade i att jag fick den bästa tänkbara starten på den här lördagen!

Åkte upp till Bergebo ganska tidigt - för att kunna vara relativt "ensam" där uppe. Jag tillhör en skara människor som inte gillar att trängas med andra när jag ska åka skidor, jag vill kunna åka som jag vill, i mitt tempo och utan att få någon "objuden" gäst med på passet. Då är det bara att bege sig ut tidigt eller sent. Eftersom det inte finns så himla många ställen att åka skidor på häromkring denna snöfattiga vinter så är det ju ganska naturligt att det samlas folk där det är fint att åka.

Hur som haver fick jag 2 underbara timmar i spåret. Det var otroligt vackert (trots eller kanske p.g.a. att vädret var grått och kallt), skidorna var kanon, formen hyfsad och jag kunde åka som jag ville :). Det var en sådan här dag då det bara är att köra - man blir aldrig trött. De är lätträknade dessa dagar men när dom väl inträffar är det en riktig lyckokänsla!

Resten av den här lördagen tänker jag slappa och ta det lugnt. Vill bara poängtera att jag faktiskt gjort lite "nytta" i dag också: har tagit tag i en ordentlig hög med stryktvätt och lagat mat så jag tycker faktiskt att jag förtjänar att ta det lite lugnt :). En del tv har det blivit då jag kollat på både skidskytte och nu på skidor. Det är en ganska skön känsla att sitta i tv-soffan när man är fysiskt trött - det känns liksom mer legitimt då.....

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!