header

header

25 april 2014

Sommarlängtan & början till resfeber.

Jag vet inte vad som hänt med mig och årstiderna. Plötsligt känns det helt ok med vår (brukar vanligtvis ha värsta ångesten) och nu har även längtan efter sommaren slagit till. Jag längtar något grymt efter allt vad sommaren kommer med: Varma dagar. Ljumma kvällar. Grillning. Sol. Bad. Ligga i en solstol med en bra bok. Åka ut med båten. Cykla i shorts. Äta glass. Känna doften av varm tallbarr. Åka på utflykter. Lapa sol på bryggan. Fiska. Och framför allt: vara ledig med familjen och känna att man har all tid i världen. Ja, det är en begynnande sommarlängtan som växer sig allt starkare i mitt bröst.

 Nu längtar jag efter detta!

Sen har även en början till resfeber börjat gro. Ja, nästa vecka är det dags. Vår resa till New York!!! Det känns fortfarande för bra för att vara sant men nu när det närmar sig börjar det faktiskt kännas att det är på riktigt. Pirr och fjärilar i magen. Vad ska packas? Inte särskilt mycket för jag har faktiskt tänkt shoppa en del. Vi får väl se om jag kommer hem med välfylld resväska eller inte :).

Har även lite svårt att koncentrera mig. Tankarna far i väg hela tiden. Vad ska vi hitta på när vi väl är där? Vi har inga bestämda planer. Vill nog mest bara gå runt och se/uppleva staden och se så mycket som möjligt. Sen är det ju det där med att åka från Emma. Usch, vet att det kommer bli jobbigt (jag har ju grym separationsångest) men jag vet att hon kommer att ha det bra. Hon ser fram emot att åka till farmor och farfar och kommer också att få en rolig resa.


Nu dags att ta tag i den här fredagen. Inget planerat utom ett besök till "Sherwood-skogen". Sen ska vi bara njuta av en ledig dag och så hoppas jag hinna bekanta mig lite mera med en rolig sak som inhandlades i går :).

Ha en härlig dag i solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!