header

header

23 augusti 2010

Min bästa tid är nu......

.... ja det är inte utan att jag njuter nu när hösten börjar närma sig. Antar att de flesta inte riktigt håller med mig utan jag är nog rätt ensam om att tycka att det är skönt att sommaren börjar gå mot sitt slut.

Själv ser jag fram emot hösten som verkligen är i antågande med allt vad den innebär. Framför allt är det den underbara luften som jag älskar över allt annat. Känslan av att det är friskt ute och att man kan känner att lungorna verkligen fylls av frisk luft när man är ute. Känslan av att det är lite småkyligt när man är ute och tränar men att man fortfarande kan ha kortärmat och korta tights på sig. Sen ska vi inte tala om vad som händer i naturen för då kan jag mala på i det oändliga men sammanfattningsvis kan jag säga att jag tycker att just naturen är svårslagen på hösten. Jag välkomnar även mörkret som följer med denna årstid. Det finns inget mysigare när man kan kura ihop sig inne framför tända ljus och det är mörkt ute eller att sitta ute på altanen långt ut på kvällarna i stearinljusets sken. Nej, tvärtemot vad de flesta tycker så är nog hösten min årstid (och vintern givetvis).

Nu ska jag invänta mina föräldrar som kommer hit i kväll för att assistera mig lite under veckan när sambon ska till Ryssland i jobbet. Måste erkänna att jag känner mig lite skeptisk inför denna resa och tar inte ut något i förskott förrän han är hemma igen på fredagkväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!