header

header

4 februari 2016

Det bästa som finns!

I dag slog det mig att det finns så himla mycket bra i livet. Bara att man får vara frisk. Att man kan röra sig som man vill. Att man har en dotter som man älskar över allt annat på denna jord. Att man har en familj runt om sig som betyder så himla mycket. Och, att man omges av all denna fantastiska natur.

Visst kan man köpa tillfällig lycka i form av materiella ting. Denna lycka är dock inte särskilt långvarig utan mer för stunden. Men det som verkligen betyder något, ja det kan inte köpas för pengar.

Lite sådana tankar var det som rörde sig i huvudet under dagens träningspass i längdspåret. Och sällan är jag så lycklig och tillfreds som när jag befinner mig där. Det är verkligen bland det bästa som finns att få åka mil efter mil. Och när det är en dag som i dag med någon plusgrad, fina spår och strålande sol - ja då är det verkligen en stor bonus.





Ni förstår att jag trivs va :). 

Jobbveckan är avslutad för den här gången. Emma har en klasskompis med sig hem och jag borde ta tag i högen med stryktvätt som bara växer. Kruxet är att jag skulle vilja sticka... Men jag vet att om jag sätter mig ner med stickningen får jag inget vettigt gjort, så stickningen får helt enkelt vänta och det får nog blir stryktvätten i stället.

Ha det fint!
Kram Carina.

PS: i dag är det vänskapens dag och jag vill säga till mina vänner: Tack för att ni finns i mitt liv och berikar det och för att ni alltid ställer upp. Är så glad för att just ni är mina vänner <3. 

1 kommentar:

  1. Jag är så avundsjuk på dig som har möjligheten att komma ut sådär i dagsljus, det är ju magiskt så jag förstår att du njuter. Tack för att du är min vän, en extra kram just idag.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!