header

header

25 januari 2010

Träning & tjejmiddag!

Jepp, så var ännu en helg till ända och en ny vecka har inletts. Måste erkänna att jag har haft en riktig superhelg! Har fått sååå mycket egentid men ändå mycket tid med familjen - en perfekt kombination med andra ord. Vad har jag gjort då? Jo, jag har tränat en hel del (lycka!), sett en kul film Sommaren med Göran, varit på middag med tjejkompisar (otroligt kul) & pysslat - har upptäckt tjusningen med scrapbooking och att göra tennarmband.

På tal om något helt annat så verkar det som att lillan äntligen har lärt sig att komma över till oss på nätterna - helt underbart! I natt vaknade jag av små trippande fötter som kom och sen av ett knuffande och bökande när lillan skulle ta vägen över mig i sin färd upp i vår säng. Nu blev det ju inte helt frid och fröjd bara för att hon kommit på att hon kan gå över till oss själv. Kruxet är att hon också vill ha sitt eget täcke och kudde så man måste ändå gå upp en sväng ändå. Men Rom byggdes ju som bekant inte på en dag......

Sitter framför tv:n och kollar på Guldbaggegalan och måste säga att jag tycker att den är en höjdare hittills. Nu ska jag fortsätta att gotta mig i Sveriges svar på Oscarsgalan.

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!