header

header

9 april 2010

Guldkorn från senaste veckan

Så kan man lägga påsken 2010 till historien. En påsk som varit lååång och skön trots att det fina vädret lyst med sin frånvaro. Här kommen en liten resumé av vad vi haft för oss.

På skärtorsdagen innan vi for till stugan hann vi med ett stopp i Lima där vi kollade på skidskytte SM. Det var stafetter på schemat och det var kul att se en av våra vänner köra ett riktigt kanonrace sin sista tävling. Även lillan höll sig i skinnet och hade kul i snön med sina galonbyxor. Efter tävlingen åkte vi till Hemfjällstangen och hälsade på vänner. Efter fika och tjöt åkte vi vidare till stugan i norra Värmland.

Hade sköna dagar där i skogen - I love that place! Konstaterade att vi har fått en ny granne där uppe - en bäver har gått lös på träden längst ner mot vattnet. Såg den tyvärr inte men det finns förhoppning om att få se den till våren. Påsken innehöll mycket god mat, lite vila och mycket träning tillsammans med sambon. Vi hann med några fina skidpass i Långberget, vilka tyvärr verkar ha blivit säsongens sista :( Hann även med att sparka igång löpsäsongen med att köra en gammal sträcka på hyfsat bra tid.

På annandagen åkte jag och lillan med mina föräldrar hem till Fagerås där vi stannat tills i dag. Har än en gång blivit bortskämd och fått massa hjälp. Har som sagt sparkat igång löpsäsongen och har faktiskt blivit påmind om hur skönt och underbart det är att springa i skogen. Kanske det går att njuta även om vintern nu är slut? Har även hunnit med två resor in till Karlstad och gått i massa affärer. Naturligtvis hittade jag inget till mig själv utan det blev till lillan som vanligt. Ett besök hos frissan har det blivit, har fått sitta ifred och läsa och bara vara. Tyvärr infriades inte min förhoppning om att kunna slappna av och kunna sova men det är väl bara att gilla läget och inse att sova kan man göra när man är död.

Hej, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!