header

header

31 maj 2010

Nytt jobb!!!!!!

Äntligen kan jag berätta vad den karamell som jag sugit på ett tag är, vad det är som har gjort att jag svävat på moln och känt mig glad: jag har fått nytt jobb!!!! Känner mig sååå glad och lycklig över detta! Ska börja på ett företag här i Borlänge och ska göra lite allt möjligt av administrativ karaktär. No more pendling - det är cykelavstånd, kommer kunna sova längre på morgnarna, snacka om lyx! Har varit där och kikat lite på vad det är jag ska göra och det känns verkligen kanonbra. Man måste ju våga chansa lite här i livet och jag är supernöjd med att jag har vågat det! Tror och hoppas att det är kommer att bli riktigt bra!

Det enda smolket i bägaren är att jag fortfarande har ont i halsen, fattar inte, hur länge ska det sitta i?? Ringde vårdcentralen idag för att få komma och ta ett halsprov men det var som vanligt när man ringer dit: det låter som att det är ett virus. Mycket märkligt kan tyckas att det för det första går att ställa diagnos per telefon och för det andra att personalen är så f-bannat ovillig att hjälpa till och låta en ta ett halsprov. Det är ju för bövelen det man betalar skatt för eller?? Men vad vet jag, det kanske är bättre att man går runt och smittar andra i stället. Nej, dagens största känga går till den vårdcentral jag tillhör. Men för att citera en känd speedwayförare: ja ä inte bitter!

Sitter just nu och väntar på att sambon ska komma hem. Får väl se i vilket skick han kommer , han är med och spelar fotboll i Korpen och förra veckans matcher resulterade i grym träningsvärk :) Anledningen till att jag vill att han ska komma pronto är att jag ska ta en liten kvällstur till Kupolen - pengarna bränner i plånboken och bara väntar på att sättas sprätt på ;)

Höres!

1 kommentar:

  1. Stort GRATTIS Carina! Vad roligt för dig! (Men tråkigt för dina fd. kollegor förstås...) Skönt för dig att slippa pendla! Hoppas du kommer att trivas bra! Kramar!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!