header

header

21 maj 2010

Trots & tålamod.

I bland undrar jag hur mycket mitt tålamod ska prövas? Har lugnt kunnat konstatera att sen vi fick lillan så har det blivit mer och mer för var dag som går. Antar att det är i sin ordning men ibland blir man lite less när det är trots från det att hon slår upp ögonen tills hon går och lägger sig. Till saken hör att jag inte har världens bästa tålamod, vissa dagar dock bättre än andra. Försöker verkligen att hålla mig lugn och förklara för henne att vissa saker kan man inte göra men när man möts av illskrik, sparkar och ständigt detta NEJ!! Jag vill inte!!! då tror jag nog att även den människa som har en ängels tålamod lessnar ur till slut. Men det är bara att bita ihop och försöka förklara, förklara, förklara, räkna till 10 och börja om igen, någon gång ska det väl ge sig. Ska dock tillägga att hon inte är så här hela tiden, mellan dessa utbrott är hon hur go som helst men inte alltid som sagt.

I dag hade vi tänkt åka till Säterdalen på lite utflykt men fick tyvärr ställa in då lillan blivit förkyld och dragit på sig en lättare ögoninflamation. I stället har vi tagit 2 promenader, bakat bullar, målat i målarböcker, läst i senaste Bu & Bä (minst 3 ggr) och fixat lunch. Vi har hunnit en del under förmiddagen. Får väl se om det blir en lika aktiv eftermiddag, börjar känna mig lite såsig i huvudet efter att ha blivit väckt och fått lov att gå upp vid 05.30. I kväll ska jag i alla fall ut och träna, får se vad det blir, det beror på väder och vind - valet står hur som haver mellan löpning, cykel och rullskidor.

I helgen blir det till att först och främst kurera lillan och hålla sig frisk själv, att träna och hjälpa kompisar att flytta. Nu tror jag att jag ska knäppa på tv:n och kolla på ett gammalt hederligt Berverly Hills-avsnitt. Det är ju aldrig fel att se präktiga Brandon och hans vänner.
Trevlig helg alla glada!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!