header

header

21 maj 2011

Pyssel & Green Gate.

Vad gör man inte för att försöka hjälpa till att uppfylla de önskningar som dyker upp här hemma. I morse eller rättare sagt i går kväll kom den lilla på att hon minsann ville ha en likadan krona som fanns i en prinsesstidning hon hade. Eftersom jag inte hade någon lust att sätta mig och pyssla i går kväll blev det ingen då utan jag slingrade mig och sa att vi kunde göra en i morgon (i dag alltså).

Trodde inte att hon skulle komma ihåg det men det första hon sa i morse var: Mamma, ska vi göra min prinsesskrona nu?? Eftersom jag faktiskt lovat var det bara att plocka fram pysselsakerna och skrida till verket. Kan säga att jag levde rejält efter devisen: Man tager vad man haver och kronan blev ett hopplock av det som fanns hemma. Den lilla blev nöjd och det är ju det som är huvudsaken.

Efter träning och lunch for jag ner på stan en sväng i syfte att försöka hitta en röd eller brun väska. Mission impossible verkar det som eller så är det som med mig och skor - det tar vääääldigt lång tid innan jag hittar det jag vill ha. Slank i alla fall in på Önskehuset och där var det rea! Hittade två skålar från Green Gate som fick följa med hem. Har gått och sneglat lite på dom ett tag och med rea var det bara att slå till!



Nu kanske det t.o.m. blir roligare att äta frukostgröten!


Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!