header

header

11 december 2017

VECKA 49 / 2017

Ännu en vecka som gått i rasande fart och man har så smått börjat inse att julen närmar sig med stormsteg. En sömnlös natt gjorde att energinivåerna nådde nytt bottenläge men vackra skidturer hjälpte till att höja dem något. Tyvärr drog regn och plusgrader in och förvandlade den vackra vintervärlden till en mindre vacker version men förhoppningen är att kung Bore kommer tillbaka inom en snar framtid.

Ögonblick från min vecka följer nedan:

Supermånen visade sig & gjorde att nattsömnen blev lika med noll.

Storobjektivet kom fram & småfåglar fotades.

Lusten att baka infann sig & det blev både tekakor & rågbröd.

När kroppen inte ville träna ville huvudet ut & ta vara på vintersolen.

Ett pepparkakshus skulle fixas - det gick väl så där.....

Glögg, hyacinter, clementiner, saffransskorpor & kristyr - det börjar närma sig jul. 

Det fanns skidspår nere på myrarna - redan i december 😍.

Det åktes vad som kan ha varit den finaste skidturen på väldigt länge.

Det dracks varm choklad & julshoppades med en av mina bästa vänner ❤️.

Andra ljuset tändes & tänk att det bara är 2 veckor kvar till jul....

Saker jag tänkt på:

⭐︎ Hur frustrerande det är när man bara vill träna på men kroppen är av en helt annan uppfattning. Är inte van att inte kunna köra som jag vill och när det inträffar, ja då blir jag less.

⭐︎ Att det är svårt att ta in att det är jul, just det JUL, om bara några veckor. Visst har det börjat pyntats och pysslats och julklappar har inhandlats - men det känns ändå inte som att det ska vara julafton snart. Vet inte om det beror på att jag tycker att det nyss var sensommar och höst och att tiden går alldeles på tok för fort nu för tiden.

⭐︎ Hur skönt det är att snöa inne på en serie. Eller skönt och skönt.... Det enda jag vill är att sitta och kolla hela tiden och det går ju så klart inte 😊. Och serien jag har fastnat i denna gång, Outlander. Hur har jag kunnat missa denna?? Herregud vilken bra serie och det är inte utan att man önskar att man bara kunde kliva in och vara med där i de skottska högländerna bland kiltar, svärd och en hjälte som inte går av för hackor.

Dags att ladda för en ny vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!