header

header

24 juli 2009

Kosta outlet & skrubbsår

Spontana och impulsiva som vi är så kom vi inte iväg till Grebbestad idag heller utan blev kvar i Lammhult en dag till. Främst berodde det på att vi sov längre än vanligt och att det blev fint väder här. Något som inte är vanligt förekommande när det gäller oss och besök i Lammhult.

Efter en välbehövlig sovmorgon kom vi eller rättare sagt jag på att vi skulle åka till Kosta outlet. Oj, oj, oj säger jag bara, vilket place! Oftast tycker jag att det inte brukar vara så bra grejer när det gäller outletställen men här var det massor av märkeskläder till riktigt bra priser. Tänk om man hade haft mycket pengar att sätta sprätt på där, inga som helst problem kan jag lova. Nu var inte fallet så utan det blev att försöka välja vad som skulle få följa med hem. Jag hittade en klänning och två tröjor till mig ,en skaljacka till Emma och sen hittade Marcus en del kläder till sig. Hade bestämt mig för ett köpstopp av kläder innan resan men det var innan jag steg in i affären och såg vad som fanns. Kommer garanterat att bli fler turer dit när vi kommer hit till Småland, fast då blir det nog till att åka utan barn......

Eftermiddagen spenderade jag i löpspåret. Tydligen var jag i form, i alla fall om man kollar på klockan och de 10 km jag avverkade på tid. Sprang riktigt bra fastän det kändes som skit. Det kanske är så det känns när man är i form :) Övriga familjen var upp till badet och härjade. Det hade tydligen varit superkul men Emma kom hem storgråtande och hade fått ett rejält skrubbsår på ena knät, det är väl sån´t som hör till men lite ont i hjärtat gör det allt när man ser att lillan har ont.

I morgon SKA vi åka till Grebbestad med ett litet pit-stop inplanerat. Nu är det dags för den dagliga dosen av tv-tittande innan det är dags att stänga de himmelsblå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!