header

header

28 juni 2010

Oro & midsommarfirande.

Min första semestervecka kan med ett ord sammanfattas med omtumlande. Veckan började bra med fint väder och skön ledighet. Tyvärr blev min pappa sjuk och fick tillbringa några dygn på sjukhuset i Karlstad men tack och lov gick det att fixa till och han fick komma hem på midsommarafton.


Om veckan varit turbulent så avslutades den betydligt skönare. Vi har haft vänner här hela midsommar och det har varit superkul! Själva midsommaraftonen började vi med att plocka blommor, sen blev det lek och bus här hemma. Vi hade tänkt åka och dansa in aftonen på Gammelgården här i Borlänge men lillan var så trött efter förmiddagens begivenheter så hon somnade i soffan :) På kvällen hade vi fest här hemma hos oss och det blev en och annan snapsvisa och en efterföljande sjukamp där lårmusklerna fick visa vad de gick för. Detta resulterade i en rejäl träningsvärk dagen efter. Midsommardagen blev en riktig slappardag - superskönt och välbehövligt. Det blev en båttur ut till Ösjön med goda vänner där vi klev i land på en ö, hade picknick, badade (lillan & sambon) och bara njöt av att ta det lugnt.




På väg ut i Ösjön är det så här fint!


Den här veckan blir kanske inte lika lugn men väl så kul. I dag ska jag och lillan hämta upp sambons lillebror vid flyget. Han ska vara här några dagar och bl a gå på Peace & Love. På torsdag åker vi till Värmland och på lördag åker jag och sambon vidare till Fjällbacka där vi ska på bröllop.


Nu ska jag njuta av ännu en veckans ledighet!


Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!