header

header

7 september 2010

Full fart.....

.... är det i mitt liv för tillfället. Full fart på jobbet där det är mycket att hinna. Det går dock bra för jag tycker fortfarande att det är himla kul. Full fart är det också här hemma, mycket som ska hinnas med under en tid som inte riktigt vill räcka till. Tack och lov så har min förkylning gått över så energin börjar så sakteliga att återvända igen. Första träningspasset efter mitt ofrivilliga avbrott avverkades idag - löpning i skogen - och det gick förvånansvärt bra. Alltid lika spännande när man ska börja träna igen, man vet liksom inte riktigt hur tungt det ska gå. I dag gick det inte alls tungt så det var kul.

I helgen tog vi äntligen tag i ett projekt som inte varit högt på prioriteringslistan - farstukvisten. Av någon konstig anledning så blev den kvar när vi målade huset och fönstren - tror vi var så less när vi kom till farstukvisten att vi helt enkelt struntade i den, men i helgen blev det gjort. Vi målade den och bytte ut spjälorna runt om. Allt är nästan klart och det känns verkligen skönt att inte ha det hängandes över sig längre.

Annars rusar som sagt livet fram i ganska hög fart och tålamodet prövas dagligen då vårt lilla troll visat sig ha ärvt humör efter både mor och far (den största delen kommer nog från mig är jag rädd). Alla som känner mig vet att jag har ganska häftigt humör och det har vi även fått smaka på från vår 3-åring. Hörde av en vän häromdagen att när barn är 4 år så kommer dom i en tidig tonår och hur dom är då som 4-åringar är hur dom kommer vara när dom blir riktiga tonåringar. Väntar med spänning på att se hur vårt lilla troll kommer att vara som 4-åring.........

Nu är det dags att krypa till kojs för en (förhoppningsvis) god natt sömn.

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!