header

header

14 september 2010

Höstrusk!

Äntligen är det riktigt höstrusk ute, lite dugg i luften och löv som yr i vinden. Gud vad jag tycker att det är mysigt! Nu kan man med gott samvete sitta inne och kura och mysa utan att ha dåligt samvete för att det är fint väder vilket innebär att man "måste" vara ute. Naturligtvis vill jag inte att hela hösten ska se ut så här utan självklart vill jag ha vackra höstdagar också men just i dag tycker jag bara att det är mysigt!

I övrigt flyter mitt liv på rätt behagligt. Jobbet är fortfarande fruktansvärt kul, no more jobb-ångest på helgen! Har verkligen insett vad viktigt det är att ha ett jobb som man tycker är kul. Det är ju ändå en hel del av ens tid man spenderar där (även om jag i o f s bara jobbar 50% och är lyxhustru på resterande 50%). Sen är det också riktig livskvalitet att man kan cykla till jobbet på 10 minuter. Tror dock inte att detta kommer att hålla i sig en längre tid tyvärr då vi får vår andra bil i dag. Det bidde ingen Volvo XC60 (men hoppet lever så länge det finns triss-lotter) men väl en svart Audi A4 Quattro, Sportedition och det är ju inte fy skam det heller.

I går hittade jag dock en negativ grej med både Audi och VW. Det var när jag hade hämtat lillan, vi hade kommit hem och vi skulle packa oss ur bilen och gå in. Hon skulle ju så klart protestera och inte gå ur bilen och just då orkade jag inte trilskas utan, fine, hon fick sitta kvar medans jag tog in alla saker. Sagt och gjort - jag lastade in allt och hör plötsligt ett illvrål från bilen, rusar dit och får då se att hon sitter FAST! På något vis har hon trasslat in sig i bilbältet, sitter bak å fram i bilbarnstolen och bältets h-vetet har LÅST SIG!!!!!! Försökte få loss henne men det gick verkligen inte, f-n, f-n, f-n! Paniken steg i takt med hennes illvrål som steg. Vad gör man? Såg mig desperat omkring och fick se att grannen var hemma. Älgade iväg dit och tack och lov kunde han få loss henne efter lite lirkande och trixande. Ett stort tack Stefan! Vad är summan av kardemumman från detta trauma? Jo, lämna ALDRIG ett påhittigt barn själv i en bil med bilbälten som låser sig!

Nu ska jag försöka få den lilla att sova så jag kan få läsa i min bok. Läser Hypnotisören av Lars Kepler och maken till otäck bok var det länge sen jag läste. Häromnatten vaknade jag skräckslagen av att jag hade läst i boken tidigare under dagen så numera är det läsning under dagen som gäller för min del.

Tack å hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!