header

header

27 november 2011

1:a advent

Denna 1:a advent har det blivit en heldag inomhus, i alla fall för mig. Vädret ute har inte precis lockat en att sticka ut näsan så jag har hållit mig inne. Men jag har haft en bra dag i alla fall :).

Hade tänkt ut och springa i skogen i morse men att bli plaskvåt om både kroppen och fötterna lockade INTE (och lägg där till att jag är livrädd för att bli sjuk igen), så det blev ett pass på spinningcykeln i stället och det var faktiskt inte fy skam! Sen blev det plock och fix här hemma samt att säga hej då till mor och far som åkte hem till Fagerås efter lunchen :(. Det är alltid så kul att ha dem här men alltid lika trist när dom åker hem men den här gången är det tack och lov inte så länge tills vi ses igen!

Eftermiddagen spenderade vi inne hos grannarna där vi fick gott adventsfika och trevligt sällskap! I och med inbjudan till grannarna stack jag faktiskt näsan utanför dörren och vistades ute åtminstone 1 minut denna söndag.

Fick dock en fin avslutning på årets första advent då stora flingor yrde ner i kväll och färgade marken vit! Äntligen känns det som att vintern och julen närmar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!