header

header

25 november 2011

Nu är det klippt!

Att säga att Emma har stora frisörkostnader är att överdriva det hela :). Senast hon klippte sig var i påskas när vi var hos farmor och farfar i Lammhult så man kan ju lugnt säga att det var dags nu.

Efter att vi varit på biblioteket och lånat mängder av böcker, ja jag har närt en bokmal vid min barm, så kikade vi in hos en frisör nere på stan och där fanns en tid! Emma fick själv bestämma hur mycket hon ville kapa och hon hade bestämt sig, håret skulle klippas till axlarna. Inte så märkvärdigt kan tyckas men med tanke på att det blev 1,5 dm som kapades av så blev det ganska stor skillnad. Det var en nöjd tjej som lämnade frisören med ny frisyr, ett lila hjärta och glitterspray i håret :).
Innan klippet!


Efter klippet!

Nästa vecka är det min tur att få sätta mig i frisörstolen. Att det inte kommer bli lika drastiskt vad gäller själva klippningen är jag tämligen säker på men kanske, kanske kommer jag att överge den blonda färgen. Har ju en vecka på mig att fundera fram och tillbaka......

Helgen kommer vi tillbringa tillsammans med mor och far som varit snälla nog att komma hit och hålla oss sällskap då pappan är på vift med gamla skidkompisar. Har en känsla av att det kommer att hoppas och skuttas, bakas pepparkakor, läsas och busas en hel del. Själv ska jag försöka hinna ta det lite lugnt och träna så smått. Törs knappt säga att jag känner mig bättre så det gäller att försöka ta det lilla lugna och inte gasa på och bli förkyld igen.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!