header

header

9 juli 2017

VECKA 27 / 2017

Semestervecka två har passerat och tiden går oroväckande fort. Försöker njuta av här och nu (men det är inte helt lätt). Vi har hunnit med en kort sväng till den bästa platsen jag vet och arbetat här hemma. Sommarvärmen lyser med sin frånvaro men den som väntar på något gott 😊.

Bilder av vad jag haft för mig följer nedan:


Det har gåtts morgonpromenader där en sol emellanåt strilade mellan träden.


Har läst ut och påbörjat nya böcker - sommaren är läsning för mig.


Det blev några dagar vid platsen där jag trivs som allra bäst ❤️. Dit kom även en väldigt kär barndomsvän på besök!


Gick en runda och kollade där det hade avverkats - vet att det är skogsvård men jag gillar det inte. Blev även rejält skrämd av en stor älg under denna runda.


Besökte en vacker plats med en klöveräng som doftade magiskt!


Avverkade favoritrundan - som går till Norge - på rullisarna.Cyklade ner till en sjö som var rejält urtappad och hade väldigt lite vatten.....


..... och testade nya kameran (me like)!


Kom hem och hämtade ut en analog pärla - nu återstår "bara" att försöka lära sig den.


Bjöds av fina vänner på fantastiskt god middag!


Saker jag tänkt på:

⭐︎ Hur mycket jag verkligen vill lära mig fota analogt. Men jag vill även lära mig nya kameran utan och innan. Ny kamera och analog fotografering - tror det får bli sommarens mission.

⭐︎ Att jag har väldigt svårt att slappa av när jag är här hemma. Något jag verkligen måste bli bättre på.

⭐︎ Att jag (även om jag lovat mig själv att inte bry mig) trots allt är lite besviken på sommarvädret. Känner mig liksom lite lurad. Är det sommar ska det väl åtminstone vara varmt och inte som nu - runt 10 grader och kyligt om morgnarna. Skärpning sommaren!!

Hoppas ni haft och har det bra!
Kram Carina.2 kommentarer:

 1. Finaste Carina. Jag hoppas att du fortsätter njuta av sköna semesterdagar och att du lyckas lägga bort stressen och känner att du kan slappna av. Att du kan njuta av dagarna utan att räkna ner med oro tills semestern är slut. Jag vet att det är lättare sagt än gjort men ibland har vi människor så ofantligt höga krav på några få semesterveckor. Då ska ALLT hinnas med, alla ska vara friska, väder och kärlek ska vara på topp och vi ska ha saker att berätta i fikarummet när vi kommer tillbaka. Ofta kan listorna över allt vi vill hinna med under semestern vara långa nog att räcka till ett helt år. Inte konstigt att människor blir stressade, har svårt att slappna av och att familjemedlemmars olika förväntningar krockar emellanåt. Semester är ljuvligt men ibland glömmer vi bort att livet trots allt består mest av vardagar och att vi kanske behöver vara lite snälla mot oss själva. På semestern men kanske framförallt under årets alla vardagar. Så jag hoppas att du har funnit ro och fortsätter njuta i den fantastiskt vackra natur som omger dig. Magiskt vackert och det är som alltid ett sant nöje att få följa med via din lins.
  Själv har jag bestämt mig att det nu är dags att stänga ner min blogg. Jag har egentligen vetat ett tag men beslutet har behövt mogna i lugn och ro. Det är dags att gå vidare. Tack kära Carina för att du finns där ute. För all glädje, värme och omtanke du har spridit i mina kommentarfält genom åren. Du underbara kvinna som är en galet begåvad fotograf. Lycka till med ditt fotografi och tvivla inte på din kreativa röst. Bara tuta och kör. Världen behöver ditt foto och din kreativa röst. Och även om jag nu lämnar bloggvärlden så kommer jag självfallet kika in här ibland för att se hur du har det och inspireras av dina vackra bilder.

  Sköt om kära Carina och ha en fantastiskt fin sommar!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså - från botten av mitt hjärta - tusen, tusen tack för dina oerhört fina ord Lotta! Blir så himla glad över dem och som alltid ger du kloka reflektioner över livet och vardagen. Att du ska sluta blogga tycker jag så klart är trist men jag förstår dig - var sak har sin tid och även jag har velat fram och tillbaka om bloggen ska få vara kvar eller inte. Tills vidare får den finnas ett tag till men man vet ju aldrig - var sak har som sagt sin tid :). Önskar även dig ett stort lycka till och jag kommer att sakna dina ord och bilder.

   Tack för alla peppande och stöttande ord du gett mig genom åren. Önskar att jag hade kunnat sitta ner och prata med dig i verkliga livet. Att få diskutera livet, bilder, ja allt möjligt. Men vem vet - en dag kanske vi råkar på varandra. Tills dess: ha det så bra, sköt om dig och ha en fantastiskt fin sommar du med!

   Stor kram Carina.

   Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!