header

header

26 augusti 2009

Nattsvart.

Det är väl synd att säga att dagarna är ljusa och går i dur för tillfället. Varken jag eller Emma är i form just nu och det återspeglar sig tyvärr även i dagens bloggande.

Det går fortfarande inte bra med inskolningen på dagis. Emma vägrar att vara där själv och det resulterar i att jag och Marcus får dela på dagarna och sitta där inne på en stol - känns ganska meningslöst måste jag erkänna (men man får ju lov att försöka göra det bästa för Emma). Sen gör det ju inte saken bättre att 2/3 delar av personalen är förkylda och hemma. Den enda ordinarie personal som är där är också sjuk och som ni vet så verkligen avskyr jag att umgås med sjuka människor (det är väl en "skada" som sitter kvar sen man tränade och var seriös). När man sitter där på dagiset med alla snörvliga människor känns som att man är omgärdad av bakterier som bara väntar på att gå till anfall och göra en sjuk. Skulle bara fattas att man får en förkylning nu också, det skulle verkligen vara pricken över i. Nej, det här med dagis känns verkligen inte bra för tillfället och tyvärr så känner Emma säkert av hur jag känner och det smittar av sig på henne. Det är inte lätt det här.

Vi får väl se fram emot det planerade besöket hos mamma och pappa i helgen. Tror att det blir en tur till stugan, det beror lite på vädret men det skulle verkligen vara skönt att få komma dit och få lite miljöombyte. Får väl lov att fortsätta proppa i mig c-vitaminer, gurgla halsen och dricka massor av te - allt för att hålla eventuella förkylningar borta.

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!