header

header

2 oktober 2010

Nostalgi!

I torsdags efter jobb & dagis styrde lillan & jag kosan mot härliga Värmland & Fagerås! Det var ett tag sen vi var i Fagerås. De senaste gångerna vi varit till Värmland har det blivit besök till stugan så nu var det dags för ett besök till barndomsorten. Trots att intentionen var att ta det ganska piano så har schemat varit fullspäckat, undrar varför det alltid blir så?

I går blev det först träning och sen ett besök hos frissan i Kil. Det gäller att passa på när man är hemmavid för priset är hälften av vad det skulle kosta i Borlänge. Resultatet blev att mitt hår bytte färg & kapades en del. Har inte fått ångest över själva kapningen ännu men färgen är jag inte helt hundra nöjd med (att jag aldrig lär mig att jag egentligen inte trivs med att vara mörk). Nåja, det går ju att fixa till. Ett besök till Bergviks köpcentrum hann vi också med, skor till lillan & hudkräm till mig.

Lördagen har gått i nostalgins tecken. I morse när jag knäppte på tv:n upptäckte jag att det gick dubbelavsnitt av Dynastin! Lyckan var gjord. Gôtt att få återse oförglömliga karaktärer så som Krystal, Blake & Alexis. Måste erkänna att jag tycker att såpor som Dynastin, Dallas & Falcon Crest slår dagens såpor med hästlängder. Lillan & jag hann med ett besökt till Karlstad där det blev skor & jeans till mig & pyssel till lillan. Efter lunchen blev det en tupplur för undertecknad och sen blev det liksom igår en löptur på elljusspåret här i Fagerås. Man har ju avverkat ett & annat varv på det spåret under sin livstid. Tycker att det är ganska skönt att köra varv efter varv på en bana i skogen, inte behöva tänka på vart man springer utan bara köra på & låta tankarna löpa fritt (det har ju som bekant inte gått så bra för mig när jag gjort just detta i skogarna kring Borlänge).

Nu ska jag försöka hålla mig vaken så jag kan se vem som kidnappas på "Här är ditt liv" i kväll.

Simma lugnt!

1 kommentar:

  1. Sunset beach då ? :o) Det var tider det.. /Bodil

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!