header

header

18 oktober 2010

Vardag & höstrusk.

Efter att ha blivit rejält bortskämd av svärföräldrarna i helgen så var det dags för måndag och vardag igen. Nu kunde man tro att jag ska klaga och ondgöra mig över detta faktum men icke! Jag känner mig, trots en begynnande förkylning, på riktigt bra humör och faktiskt tillfreds med livet. Tänk om det alltid kunde kännas så här :) Tror att det till stor del beror på att sambons föräldrar varit här och skött om oss. Ett stort tack! Det går inte att med ord beskriva hur skönt det är att få släppa allt ansvar för en stund.

Vad har jag gjort då, när jag haft all denna lyxtid för mig själv? Jo, tränat naturligtvis och det har väl gått sådär ska erkännas men igårkväll kom beviset på det när halsen började göra ont. Men vad är väl lite halsont, ingen världslig sak precis, det gå ju över. Jag har även strosat runt på Kupolen, utan att hitta något men det var bara skönt att få gå och titta i lugn och ro. Jag har även hunnit med att fixa och dona lite och slappa. Har haft en kanonhelg med andra ord!

I dag är det som sagt måndag och det fina vädret som bevistat oss den senaste tiden lyser med sin frånvaro. I stället är det rejält höstrusk som råder utomhus men inte heller det gör något. Jag känner mig ganska nöjd ändå. Vet inte riktigt vad som har hänt men jag känner mig som sagt tillfreds med livet. Har kanske uppnått nirvana?? Skönt är det hur som helst men det gäller att passa på att njuta, man vet ju aldrig hur länge det här håller i sig........

Nu ska jag gå och hämta trollet som är hos en granne, hon har varit där så jag har kunnat jobba lite här hemma. Är så tacksam att vi har så snälla grannar.

Höres!

PS: snart är det november och då kommer en mycket bra film ut på dvd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!