header

header

29 oktober 2010

Sjukt värre.

Den senaste veckan har inte varit någon toppenvecka här hemma. Lillan blev hängig förra helgen och i måndags när jag hämtade henne på dagis var hon inte pigg direkt. Natten till tisdag fick hon superhög feber och blev jätte täppt i näsan och så har det fortsatt hela veckan. Det har varit en ständigt rinnande näsa att torka, ett lockande och pockande för att få i henne mat (inte ens glass har hon velat ha), sagor att läsa, nätter då man inte fått sova + ett jobb som ska skötas. Nej, den här veckan går inte till världshistorien som den bästa precis.

Det är inte kul när ens barn är sjukt man vet inte riktigt vad man ska ta sig till. Men jag måste säga att trots att hon haft 40 graders feber och varit så täppt i näsan att hon knappt kunnat andas så har hon inte klagat det minsta. Hade det varit en annan som varit sjuk hade tongångarna säkerligen varit annorlunda. Barn är fantastiska på det viset. Nu är det bara att hoppas på att det vänder och att dagarna framöver bara blir bättre och bättre och att hon blir frisk.

Eftersom det är fredag är vi ju lediga och vanligtvis hade vi ju träffat kompisar, lekt och haft kul. I dag får vi, ännu en dag, hålla oss inne och försöka sysselsätta oss. Jag vet i alla fall en sak jag ska göra, träna och det nu!

På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!