header

header

18 januari 2011

Trauma & tandläkarbesök.

Kvällen igår som var tänkt som en trevlig kväll framför Idrottsgalan blev allt annat än trevlig. Jag hade satt mig till rätta i soffan vid 20-tiden och lillan och sambon var uppe för att sova - lillan på väg in i vårt sovrum och sambon i badrummet för att hämta tandborsten. Plötsligt hörde jag en rejäl duns följt av ett vrål och efterföljande gråt. Fick raketfart ur soffan och tog trappan i två kliv. Väl uppe möttes jag av en inte fullt så trevlig syn: mitt på golvet i vårt gamla sovrum låg den lilla tjejen och grät. När hon vände sig mot mig fick jag se att blodet rann ur munnen på henne. Kan säga att jag i denna stund var ytterst tacksam för att sambon var hemma. I sådan här situationer är jag totalt värdelös. Den lilla blev väl inte direkt lugnare när hon såg mitt förskräckta ansikte men det hela ordnade till sig som sagt när sambon ryckte in.

Natten blev inte rolig den heller då hon, så klart, hade superont och inte kunde sova ordentligt utan sin "beppe" (läs: napp). Stackaren! Så i dag blev det ett besök hos farbror tandläkaren. Tack och lov så verkar det ha gått bra med tänderna och såret i munnen och fläskläppen kommer ju försvinna men fy vad rädd man blir när det händer sådana här saker.

Nu hoppas jag slippa fler trauman på ett tag samt att vi alla får en god natts sömn. Till sist hoppas jag också att plusgraderna som varit några dagar ska försvinna för ett långt tag framöver samt att man ska slippa åka i stenhårda, isiga spår.

Fridens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!