header

header

9 januari 2011

Vårväder, nej tack!

När man slog upp ögonen i morse möttes man inte av någon vidare rolig syn ute. Plusgrader och blåst! Nej fy för fabian vad deprimerande, dropp från taket och nakna grenar som vajade frenetiskt i den starka vinden. När jag (tack vare en spark i rumpan från sambon) tog mig ut till skidspåret kändes det mer som en vårdag än en dag i början av januari. Ännu mera deprimerande. Detta då jag, som jag nämnt tidigare, inte tycker om våren. Nej, jag rent ut sagt avskyr den. Hoppas, hoppas, hoppas att kvicksilvret kryper ner mot minussidan snarast möjligt så man slipper höra mera takdropp när man vaknar framöver! Min dag i skidspåret blev för övrigt riktigt lyckad. Till stor del berodde detta på att jag än en gång konstaterat att min personliga vallare håller riktigt hög klass. Vad annat kan man säga när man har fäste så man kan klättra obehindrat oavsett hur branta backar man åker i. Stort tack min käre sambo för att du ständigt orkar gnussa mina skidor då jag är för lat för att göra det!

Helgen har (som vanligt) gått sin gilla gång. Har kollat på Tour de ski, tränat, slappat och hunnit med hela 2 besök på Kupolen. Jag har frivilligt hållit mig därifrån nu när det är mellandagsrea men lyckades ändå göra riktiga klipp. 4 tröjor på Esprit för under 400:- kallar åtminstone jag för fynd!

Jag måste även passa på att tipsa om några nya böcker som jag läst/läser och som är bra, otäcka men bra. Det är författarparet Roslund & Hellströms böcker som jag fastnat i. Jag har läst Odjuret som är något av det värsta jag läst och denna bok är ingen jag rekommenderar känsliga medmänniskor då den handlar om jakten på en pedofil. Det blev många mardrömmar och funderingar när jag läste den. Nu håller jag på med Box 21 som handlar om trafficing och även denna bok berör en starkt. Jag tycker egentligen inte om att läsa den här sortens böcker men dom får en verkligen att vakna, tänka till och se vilka mindre trevliga sidor det finns i vårt samhälle.

Nu ska jag kika på termometern och be till högre makter att den krupit neråt och förtränga att våren kommer göra entré om några månader.........

Tack å hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!