header

header

25 januari 2011

Vackra vinter!

Jag vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen: jag älskar vintern!!! Speciellt när man får uppleva sådana här dagar som varit idag. Efter mycket om och men fick jag med mig den lilla ut när vi kom hem från jobb/dagis - mycket tack vare att grannarna var ute. Det blev därför en härlig stund ute i den friska luften och med en sol som så sakterliga börjar värma igen - fler sådana här dagar tack!

I övrigt rullar livet på i raketfart för tillfället. Vi har haft en kompis, David boende här och han har skämt bort oss då han mer än gärna lagar mat och gör det bra dessutom (till skillnad från mig, som trots mitt nyårslöfte, inte tycker bättre om att laga mat). Träningen består av höga berg och djupa dalar. Själva tränandet går helt ok och emellanåt riktigt bra men motivationen är de si sådär med. Men det gäller ju att ta sig i kragen och ge sig ut även om man inte känner för det. Man vet ju att det blir så mycket bättre efteråt.

Något kul som jag och sambon ska göra på fredag är att åka till Italien!!!! Först i helgen ska vi hjälpa till på långloppet Marcialonga och kommer då att bo, jag vet inte riktigt var men jag vet att vi flyger till München på fredag i alla fall :). Sen kommer vi att åka till Toblach där vi ska vara från sön-tors. Där ska vi bo på Romantik Hotel Santer (http://www.hotel-santer.com/). Ryktet säger att det serveras 7 rätters middagar varje kväll så det är tur att vi ska åka skidor om dagarna :). På torsdag drar vi vidare och ska övernatta någonstans i närheten av där König Ludwig-lauf (långlopp) går och på fredag flyger jag hem från München medan sambon stannar tills på måndag. Jag ser verkligen fram emot den här resan men det känns lite kluvet eftersom Emma inte ska följa med utan vara hemma med mormor och morfar. Jag vet ju att hon kommer att ha det bättre hemma, till stor del eftersom hon inte är lika snötokig som sin mamma, men det är ändå jobbigt att vara från henne en hel vecka. Men det kommer att ordna sig det vet jag!


Arrividerci!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!