header

header

4 juli 2011

Semestervecka 1

Har varit grymt dålig på att uppdatera här på bloggen men varken tid eller lust har infunnit sig för att blogga. Här kommer dock en liten sammanfattning vad som hänt under första semesterveckan.

Eftersom jag tyvärr blev sjuk på midsommar och det inte gick över så inleddes första semesterdagarna med att försöka kurera sig. I och med att det minst sagt var varmt och soligt ville jag, trots rejäl förkylning och feber, inte vara inne utan satt i skuggan i stället. Det blev många sidor i olika böcker som avverkades. Fram emot onsdagen började jag bli rastlös - ett säkert tecken på att jag började bli frisk. På onsdagkvällen blev det därför ett besök på Peace & Love-festivalen tillsammans med en kompis. Sahara Hotnights spelade och var riktigt bra måste jag säga.

På torsdag kom svärmor och svärfar för att jag och sambon skulle kunna gå på P & L tillsammans. Vi gick med kompisar och hade verkligen apkul! Denna kväll blev det Volbeat & The Ark vi kollade på. Mycket bra musik och röj måste jag säga! När jag vaknade på fredagmorgon kan jag lova att det värkte rejält i nacken :). Ytterligare ett besök blev det på festivalen. På lördag em var jag åter där med kompisar och den här gången var det Mando Diao vi lyssnade på. Uj, uj, uj va bra dom var!

Om semestervecka 1 började illa så måste jag säga att den avslutades väldigt bra!

Nu har semestervecka 2 inletts och jag och lillan har styrt kosan hem till Värmland! Den första dagen här hemma har varit riktigt bra: sov till 7.40 (väääldigt länge för att vara mig), tränade (jepp, börjar friskna till nu), sov middag (gött mos), var till Bergvik och sprang i affärer (1 berlock till mitt Pandora-armband & en jacka från Esprit, tack mamma, blev det). I kväll misstänker jag att det kommer att bli lite virkande för min del - håller på med en sjal och det är superkul! Sen är risken stor att det även blir lite gluttande på "Real Housewives of Beverly Hills" - måste ju se hur förra veckans storbråk går........ :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!