header

header

27 juni 2011

SEMESTER!!!!!

Ja, nu var den här - årets semester! Fy fasen va gött, som jag har längtat! Kan ju inte klaga på starten på den heller när det gäller vädret. I dag har det verkligen varit alldeles lagom varmt och därmed har det blivit en heldag ute!

Det enda som är ett litet moln på semesterhimlen är att jag varit rejält dålig - halsont, snorig & feber (som tyvärr förstörde midsommarhelgen) - men nu är jag på bättringsvägen och det är huvudsaken!

Dagen har som sagt tillbringats ute. Lillan har lekt med grannbarnen och jag har tagit det rejält lungt och mest suttit i skuggan och läst (kurerar mig fortfarande). I kväll tog vi dock en runda, den lilla på cykel och jag gick/småsprang, och plockade lite blommor som nu ligger på press och som vi ska göra ett litet projekt med.

Nu sitter jag och inväntar "Real Housewifes of Beverly Hills" och sen blir det sängen. Lika tidigt i säng lär det inte bli längre fram i veckan då det är dags för Peace & Love-festivalen här i Borlänge. Då ska väl jag som gammal hårdrockare få mitt lystmäte då jag äntligen ska få se Volbeat live och det blir nog även lite kik på Mustasch. Sen kommer jag nog att försöka se Veronika Maggio och The Ark och kanske Kings of Leon, vi får se vad som hinns med. Först och främst ska jag behålla den totalt relaxade känsla som jag har just nu och se till att bli helt frisk!

Höres!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!