header

header

24 mars 2014

Betydligt bättre.

Ny vecka och tack och lov har jag kunnat lägga lördagen bakom mig. Den blev nämligen ingen hit om jag ska vara ärlig. Nej, riktigt dålig blev jag och tillbringade större delen av dagen i sängen. Vaknade i alla fall upp mycket bättre i går. Och det var tur. Hade nämligen ett fotojobb som jag inte ville missa för allt i världen.

Påpälsad som jag skulle till Sibirien. Platser där jag inte varit tidigare. Ålandes på marken och i mitt esse. Åh, vad roligt det var!! Är så glad och tacksam att jag fick det här jobbet. Så förutom att jobba på mitt "riktiga" jobb i dag så har jag arbetat med att redigera bilder också. Ett rent nöje :). Ska leverera dom om några dagar så det dyker nog upp några smakprov här så småningom.

Fortfarande förkyld eller kanske allergisk, vet inte riktigt vad som är värst just nu. Ingen träning så klart men väl en rejäl powerwalk på lunchen. Så skönt men nu längtar jag efter att snöra på mig löpskorna och springa långa turer i skogen. Snart så. En cykeltur med Emma och lite fix i trädgården. Ja, det var min måndag det.

Mobilbild från dagens sköna powerwalk.

Nu lite slappade i soffan innan det är dags att gå och knyta sig.

Trevlig kväll!

3 kommentarer:

  1. Åh, blir spännande att få se bilder från fotojobbet sedan :).

    Jamen inte är det skoj med dessa eländiga förkylningar. Krya på dig! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Krya på dig!
    Vad himla kul med fotojobb och spännande. Ska bli kul att få se bilder.
    Kram Bodil

    SvaraRadera
  3. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!