header

header

4 mars 2014

Håller på att längta ihjäl mig!

Det har hållit på nu i några veckor. Liksom smugit sig på. Det där suget. Som drar i mig och växer sig allt större. En längtan.

En längtan till platsen där tallkronorna susar på det där speciella viset. Där vattnet kluckar mot stenarna. Där solen går ner och visar de mest magiska solnedgångar. Platsen där är tystnaden och stillheten finns. Där man kan springa på välbekanta stigar. Där man kan bada i ljummet vatten när dagen vaknar. Där man kan tillbringa timmar nere på bryggan med näsan i en bok. Platsen som skänker mig lugn och ro. Platsen jag älskar.

Ja, det är stugan jag längtar efter. Så mycket så jag nästan längtar ihjäl mig. När vintern blev som den blev känner jag att det lika gärna kan få bli varmt så man kan åka dit igen. Men jag tror inte jag kommer kunna vänta på värmen. Nej, det får nog planeras in ett besök till de värmländska skogarna och det snart om jag får bestämma.

Hit lääängtar jag massor!

Tempo furioso även i dag. Som tur var hade jag tid inbokad för massage och akupunktur - ett smart drag ;). I dag lyckades jag slappna av till den milda grad att jag inte lyckats komma igång efter jag var där. Så kan det gå.

Snart dags för favvo-serien: Hart of Dixie!

Trevlig tisdagskväll!

1 kommentar:

  1. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!