header

header

9 mars 2014

Vilken söndag!

Ja nu är det så där igen. Att man inte riktigt vet vart man ska börja. Då kan man lätt konstatera att den här söndagen har varit riktigt bra!!

Softade runt i morse och velade fram och tillbaka om vi skulle följa med på familjedag i slalombacken med M:s arbete eller inte. Till slut kom vi fram till att så fick det bli. Bara att hoppa i skidkläderna och åka ut till Romme.

Och vilken dag vi fick! Oj, oj, oj. Strålande sol, gnistrande snö, klarblå himmel. Helt fantastiskt om än lite blåsigt. Emma och M for som hejsan hoppsan i backarna och det är så kul att se hennes framsteg (hon brås inte på sin mamma när det gäller slalomåkning direkt). Själv är jag ju inte ett större fan av det där med att åka utför så jag höll mig i botten av backarna med kameran i högsta hugg i stället. Och det var ju inte fy skam :). Många bilder till fotoalbumet blev det.




Efter lite korvgrillning fick vi lov att åka hem då Emma hade bowlingkalas på schemat. När jag hjälpt henne att fixa håret (mycket viktigt) så tog jag med sekatören och gick loss på fruktträden i trädgården. Måste erkänna att jag kapade ganska rejält så vi får väl se om det blir någon frukt framåt hösten…. Det var i alla fall hur skönt som helst att vara ute och fixa. Får väl erkänna att dagar som dessa är det inte så dumt med vår.

Ett cykelpass i rejäl motvind hann jag också klämma in innan det var dags att gå in för dagen. Många härliga timmar utomhus blev det denna söndag. Precis som det ska vara på helgerna.

Hoppas vädret håller i sig så kan veckan som kommer bli riktigt trevlig!

Önskar alla en bra start på kommande vecka!

9 kommentarer:

  1. Vilken dag i backen, strålande sol o snö, så mysigt. Kramisar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. En underbar dag :).

      Hoppas du får en bra vecka!
      kram Carina

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Soliga dagar i slalombacken är underbart!
    Önskar dig en bra start på nya veckan. Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det :).

      Önskar dig oxå en bra start på veckan!
      kram Carina

      Radera
  3. Sådanahär dagar är så bra! Man är ute, solen skiner, aktiviteter, fix, full rulle liksom men under kontroll.
    Superhärligt!

    Hoppas också veckan blir solig och varm. Satt ute och åt lunch och drack kaffe idag. Så skönt!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dagar som dessa är de bästa!

      Mysigt att sitta ute och äta. Hoppas att din vecka oxå blir fortsatt solig och varm!
      kram Carina

      Radera
  4. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin.

    Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen.

    Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Tugala kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Tugala för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom acubespiritualhome@live.com eller dennes direktlinje 2348153363941.

    SvaraRadera
  5. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!