header

header

30 mars 2014

En riktig kalasade!

Denna söndag började på det bästa sätt. Jajjamän, i dag kunde jag äntligen snöra på mig löpskorna igen!!!!! Så himla skönt. Den här gången var det inte kroppen som behövde det mest utan knoppen. Riktigt gött var det att få rensa huvudet och bara springa :).

Efter löpturen har kalas och besök av vänner avlöst varandra. Först åkte vi till Bergebo där Tuva som nyss fyllt 3 bjöd på grillning och skattjakt. Ett kalas som uppskattades lika mycket av barnen som oss vuxna.




Efter kalas nummer 1 var det bara hem och svida om för Emma och dags för kalas nummer 2. Nu var det grann-killen Viktor som fyller 7 i morgon som hade sitt kalas. Dit gick hon själv men även detta kalas var hon nöjd med. En liten stund hann hon vara där innan vi fick besök av fina vänner från Mora :).

Ja, det var vår söndag hittills. Återstår inte så mycket innan det är dags för nattning och sängen igen. Tänkte försöka hinna titta på Mr Selfridge i kväll. Skulle ha tittat i går men blev för trött och fick skippa det. Så i kväll blir det ett nytt försök.

Ny jobbvecka väntar i morgon. En riktigt kort sådan då jag är ledig på torsdag. Längtar!

Ha det bäst!
Kram Carina.



3 kommentarer:

  1. Härlig helg! Två kalas dessutom, det låter toppen! Grilla ute är bäst - vill också ha korv och bröd så där ;)

    Skönt att springa, jag hann med en sväng till gymet. Bra för min knopp!

    KRAM och ha en fin vecka

    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en härlig helg. Fler sådana tack ;).

      Löpturen var guld värd och skönt att du kom iväg och träna. Träning är bra för både kropp och själ.

      Ha en fin vecka du med! KRAM

      Radera
  2. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!