header

header

4 november 2009

Vinter på väg?

I morse var det riktigt griskallt fastän det var plusgrader ute. Det var t.o.m. så att det kom en och annan liten snöflinga dansandes i luften. Det känns verkligen att vintern står för dörren och inom en framtid (som inte är allt för långt borta) så kommer det nog ligga ett vintervitt täcke ute.

När jag kom hem idag var det ett stort hål i väggen och nu börjar man se hur vårt nya kök kommer att se ut. Tror och hoppas att det kommer bli bra till slut, det kändes i alla fall bra. Det som är lite drygt är att gå här hemma mitt i allt och känna att man inte har tiden eller kunskapen heller för den delen att göra klart allt själv. Tycker inte om att vara beroende av att den ena måste fixa en sak för att den andra ska kunna fixa en annan. Nej, i det här fallet skulle man ha massa multitalanger och kunna fixa allt - då skulle allt vara klart inom en mycket snar framtid kan jag lova.

I dag har varken jag eller Emma mått bra. Emma var hängig när jag hämtade på dagis, hade varit lite trilsk och inte velat äta. Trodde att det skulle bli bättre när hon hade fått sova men ack vad jag bedrog mig. Hon ville inte äta eller göra något, så hon fick vila sig i tv-soffan medan jag städade. Sen i kväll började jag känna av halsen och fick även huvudvärk, så nu är det sängen som gäller för min del. Hoppas att det är tillfälligt både för mig och lill-skruttan så vi är på benen i morgon igen.

Natti natti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!