header

header

28 november 2010

Julskyltning & 1:a advent.

Söndag idag och inte vilken söndag som helst. I dag har första ljuset tänts och nedräkningen mot julafton har börjat. Detta är ju något som jag som bekant höll på att missa :). Tur att mamma gjorde mig påmind tidigare i veckan, hade varit liiite jobbigt att missa detta. Vet inte riktigt vad som hänt med mig, jag har alltid haft stenkoll tidigare men i år - totalt väck. Hur som haver, i torsdags kom stjärnor och ljusstakar upp och i helgen har det adventspyntats och huset börjar så smått komma i julstämning.

Den förkylning jag dragits med av och till från oktober börjar så smått ge med sig. Jag börjar så sakteliga se ljuset i den mörka tunnel av halsont och täppt näsa som rått under denna tid. Vågar inte riktigt tro att det ska ge med sig men hoppas måste man ju alltid göra. Börjar känna mig rastlös och det brukar vara ett säkert tecken på att kroppen börjar piggna till.

I eftermiddags var hela familjen ner på stan och årets julskyltning. Lillan hade med sig sin önskelista som tomten skulle få. När vi äntligen hittade på tomten blev hon lite blyg och undertecknad fick rycka in och överlämna den värdefulla listan. Det var riktigt mysigt nere på stan med snö, marshaller, bjällerklang, julspel och julmusik.

Fridens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!