header

header

3 december 2010

Operation snarkning

Något man kanske inte direkt kunde tro om vår lilla prinsessa här hemma är att hon haft rejäl kapacitet när det kommer till att snarka. Denna gåva har jag och sambon dragits med sen vi fick vårt lilla pyre, så det har blivit en och annan sömnlös natt under de 3 ½ år som gått. I dag har vi dock varit i väg och åtgärdat detta på Falu lasarett så nu hoppas jag att det ska bli bättre nattsömn framöver.

Usch och fy vad jag har oroat mig för detta. Jag, narkos och sprutor är inte en kombination som går bra ihop. Detta fick jag bittert erfara idag när jag försökte ta mig i kragen och följa med in i operationssalen. Till en början gick det bra och jag tänkte att det här klarar jag, men sen såg jag själva masken som hon skulle få över mun och näsa - PANIK!!!! Mina traumatiska upplevelser av sövning kom över mig och det var bara att bege sig ur salen för att den lilla inte skulle se hur mamma reagerade. Som tur var verkar hon inte ha ärvt denna dåliga gen utan allt gick bra och hon var förvånansvärt pigg efteråt. Nu ligger hon och snusar här brevid mig i soffan - helt utslagen. Inte så konstigt efter denna händelserika dag.

Utöver operationen har det inte blivit många knop här hemma mest tv-tittande, bl a "Trolltyg i tomteskogen". Kan meddela att den var lika bra som senast jag såg den, en si så där 15 år sen. Jag har även smygit igång med träningen så smått. Det var verkligen superskönt att få röra på sig igen och det var svårt att inte gå på för fullt utan ta det lugnt. Får väl se om det blir 5:e gången gilt eller om man håller sig frisk framöver.

Nu blir det till att invänta Idol och heja fram Jay!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!