header

header

31 december 2010

Gott Nytt!

Så var det dags att åter försöka summera ett år som har gått samt att avlägga nya löften. Att med några få ord beskriva ett helt år är svårt men det jag kan säga om 2010 är följande. Som vanligt har det gått alldeles för fort och varit händelserikt. Emma har hunnit fylla tre år och har under det här året visat att man minsann inte gör som man vill med henne. Hon är viljestark med råge, både på gott och ont :). När det gäller mig själv och sambon så har vi båda bytt jobb, ett steg som jag absolut inte ångrar att jag tagit. Ur ett träningsperspektiv har det gått hyfsat uppåt förutom i höstas då det drastiskt dök nedåt och förkylningarna avlöste varandra. I det stora hela har 2010 varit ett ganska bra år men jag hoppas att 2011 ska bli ännu bättre.

Vad hoppas jag då på att 2011 ska innehålla för att bli ännu bättre? Främst hoppas jag på att jag ska "lära" mig att ta det lite lugnare - att inse att allt inte behöver vara perfekt och att man inte behöver stressa järnet för att hinna med allt på en gång. Mitt största löfte är alltså att stressa mindre, sen har jag även lovat mig själv att försöka bli bättre på att laga mat - åtminstone försöka att tycka att det är kul. Sen finns det givetvis några små löften till som jag ska avlägga men dom vill jag behålla för mig själv :).

Slutligen hoppas jag att alla kan se tillbaka på 2010 och tycka att det faktiskt var helt ok men samtidigt ser fram emot ett spännande nytt år som väntar oss alla!

Gott Nytt År mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!