header

header

16 december 2010

Det närmar sig......

... med stormsteg! Med bara en dryg vecka kvar till julafton så börjar (äntligen) julkänslorna att så sakteliga infinna sig. I dag föll det äntligen lite snö och gjorde vinterlandskapet ännu vintrigare - men mera av den vita varan mottages tacksamt!

I dag har det varit full fart ända sen jag slog upp ögonen i morse. Fullt upp på jobbet, skynda sig att hämta den lilla, städat hela huset och sen var det, äntligen, dags att klä granen som stått inne i en hel vecka utan pynt. Till tonerna av Tommy Körbergs mäktiga stämma gjorde jag och lillan slag i saken. Efter en halvtimme pryddes den gröna skapelsen av istappar, glittriga hjärtan, frostiga kulor och den obligatoriska julstrumpan från Harrods - julgranen anno 2010 var klädd och den blev såå fin!

Nu sitter jag och njuter av den julstämning som så smått börjar smyga sig på med hjälp av den färdigklädda granen och brasan som sprakar. Lillan sover och snusar i sängen där uppe, sambon är på vift och jag ska gona ner mig i soffan och se på veckans avsnitt av "Vampire Diaries". Livet kunde vara sämre........

1 kommentar:

  1. Åå, låter som en jättefin gran! Kan vi inte få se bild på den? Vi har precis klätt vår första gran någonsin, men den blev inte fin nånstans. Lite mer pynt kanske gör susen =)
    Hoppas allt är bra med er och hoppas ni får en riktigt härlig jul!
    Kram kram
    Frida

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!