header

header

26 april 2015

Inte riktigt vad vi tänkt & altanfix.

Den här dagen hade vi planerat storrensning av vinden och förrådet och en utflykt med vänner. Men Emma blev sjuk här i går kväll så dagen i dag blev det inte riktigt vad vi hade tänkt. Och det är ju skit samma att planerade grejer inte blir av bara Emma slapp vara sjuk. Hög feber och mat/vätska som kommit upp lika fort som det kommit ner. Fy vad det är jobbigt att se henne så liten och ynklig. Men förhoppningsvis är det borta på några dagar och då blir hon sig själv igen.

Vi har dock försökt att få en del gjort här i alla fall - inte tillsammans utan var och en för sig. Jag fick börja denna dag med en fantastisk löptur med en väldigt god vän! Perfekt väder och såå vackert i skogen och att man sen fick sällskap och prata - det var lyxigt värre! Sen hem och byta av M så han fick träna medan jag tog hand om Emma. Sagor lästes mellan vila och försök att få i vätska och någon form av mat i magen.

När M var hemma igen fick jag ett ryck och gick loss på altanen och gjorde den färdig för sommaren. Så stod den då nyskurad och doftande av grönsåpa till slut och jag kände att här kommer jag tillbringa många timmar framöver (att den däremot inte doftar nyskurat i detta nu då en boende i området fick för sig att elda när det blåste som värst är en annan historia..... ytterligare en sak jag inte gillar med våren!)








En tur till blomaffären hann jag också med. Införskaffade den där korgen jag tänkt på så länge och lavendel så klart. Inte en vår/sommar utan lavendel! Tog mig även i kragen och planterade två stackars Mårbacka-pelargoner som stått i vatten alldeles för länge.

Ja, det var vår söndag det. Nu håller jag tummarna för att Emma ska vakna feberfri och piggare i morgon och att hon framför allt får i sig något i magen.

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!