header

header

28 april 2015

Sprängfyllda dagar.

Alltså jag fattar inte hur tiden och dagarna bara kan gå. Denna veckas två dagar har försvunnit i ett nafs och jag begriper inte vart de har tagit vägen. I och för sig kan det ju vara en bidragande orsak att Emma har varit sjuk och hemma från skolan. Ja, allt man ska få till med jobb, vab, träning och alla andra saker som måste göras.

I dag var det min tur att vara hemma med henne och tack och lov var hon riktigt pigg och glad. Ingen feber och stor matlust. Egentligen hade hon säkert kunnat gå redan i dag men nja. En feberfri dag och en dag att fylla på matdepåerna tyckte jag att hon skulle ha här hemma innan det är dags för skola igen. Så vi hade faktiskt en riktigt behaglig dag här hemma: var ute i finvädret, läste läxor på farstukvisten och jag hann även med ett styrkepass ute på altanen :). Och så vilade vi och tog det lugnt så klart - laddade batterierna.

 Så himla glad att du är pigg igen <3.


Vårt lilla yrväder :)

Och i kväll hade jag bästa vännerna här hemma på middag. Och tänk, det var så skönt ute att vi satt på altanen hela kvällen (den är ju inglasad och infravärme hade vi, men ändå). Vi ses ju en gång i månaden och äter middag tillsammans. Ett alldeles ypperligt tillfälle att uppdatera vad vi haft för oss sen sist och så himla gött att bara få prata och skratta.

I morgon är det dags för skola och jobb igen så nu är det hög tid att försöka läsa några rader innan jag stänger ner för i dag.

Ha det bäst!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Låter som en alldeles jättehärlig dag! Med fint väder, tanka på energi, vara ute, vänner, vara tillsammans. Skönt på alla sätt vis! Toppen att ert lilla yrväder mår bättre.

    Härlig vårkänsla i dina bilder Carina!!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst var det en härlig dag! Säger inte nej till flera sådana framöver :).

      Hoppas allt är bra med dig! Kram <3

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!