header

header

25 april 2015

Letar och letar.

Ja då var det väl hög tid att försöka uppdatera garderoben igen. Suck och dubbelsuck säger jag. De kvittar hur mycket jag än letar i affärerna häromkring. Hittar nada! Ingenting! Noll! Tycker allt ser likadant ut: kort, mönstrat och alldeles för vitt eller alldeles för propert/tantigt. Gahhh, ska det vara så svårt att hitta vanliga kläder??

Och så skulle jag behöva skor också men det verkar också vara stört omöjligt att hitta. Om man inte vill ha höga klackar eller mönstrat tyg dvs. Usch och fy. Nej, jag får nog fortsätta att leta både på nätet och i andra städer - för ska jag förlita mig på den här stan lär jag bli utan.

Två tranor jag träffade på när jag fotograferade i Kil.

Annars har det varit en lugn dag i alla fall aktivitetsmässigt. Vilodag från träningen för min del (tyvärr välbehövligt), ett besök på köpcentret och ett 3-års kalas har vi avverkat. Och så har jag slitit med att repa upp mudden på ena ärmen av koftan jag stickat till Emma. Den var i princip färdig men när vi provade så "kliade och stacks den" och så var den alldeles för vid. Men eftersom den passade mig (förutom lite kort i ärmarna) så blev det en kofta till mig :). Så nu blir det till att förlänga - vilket inte visade sig vara det enklaste. Men jag får ju pröva mitt tålamod i alla fall :).

Och just det, i går hade jag en jätterolig fotografering!! Blir fortfarande lika glad och förvånad när någon vill att jag ska fotografera åt dom och känner mig framför allt väldigt tacksam. Fina barn var det som förevigades och om jag får lov så kommer jag visa bilder framöver.

Nu ska vi göra ett försök att se Bröderna Lejonhjärta - liten tycker fortfarande att det är lite läskigt så vi får se hur det går.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!