header

header

31 mars 2017

Att fortsätta, eller??

Som ni säkert märkt så blir det allt färre gånger jag kikar in här på bloggen numera. Jag känner att det varken finns lika mycket tid eller lust längre och jag har funderat både en och två gånger hur jag ska göra.

Jag tycker nog att för att en blogg ska vara intressant så ska den uppdateras ganska ofta. Men när man känner att orden inte kommer lika lätt längre eller att lusten för att skapa ett inlägg inte längre finns - ja då börjar man ju fundera både framåt och bakåt.

Jag har precis gjort klart min bloggbok för 2016 och det lutar allt mer åt att den kommer bli den sista över ett helt år. Jag kommer nog att fortsätta skriva och göra en bok för 2017 men den kommer bli enbart för eget bruk - inga mer dagliga inlägg som publiceras här. I alla fall som det känns just nu. Men det är väl som det ska vara - var sak har sin tid och kanske kommer orden och lusten att blogga tillbaka.

Jag har i alla fall haft väldigt roligt och är glad att jag startade den här bloggen för ganska många år sedan. Det är många fantastiska människor som korsat min väg tack vare bloggen och för det är jag oändligt tacksam.


Så, för en obestämd framtid, tack och hej för mig 💕.

1 kommentar:

  1. Ja man kommer till en punkt när man bryter och det har varit kul att se hur ditt fotograferande utvecklats ! Lycka till o framtiden med allt . Jag har bloggat i tio år i år så har haft samma fundering om det inte var dags att stänga mer nu��.vi får se, beslutet är inte taget ännu! Kram och var rädd om dig❤

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!