header

header

13 mars 2017

Planerar....

Att säga att mitt fotograferande har legat på sparlåga i några månader är en underdrift. Som så många gånger förr under vintrarna har lusten att plocka fram kameran varit lite med noll. Men nu så, nu börjar det hända grejer kan jag lova.

Ideér till nya projekt och bilder börjar ploppa upp och i dag gjorde jag slag i saken och skrev ner dem i min idé-/projektbok - allt för att inte glömma och för att kunna förbereda så jag är redo när värmen och ljuset kommer tillbaka. Och det måste jag säga, detta är något jag längtar något grymt efter. Har bl. a. några bilder som jag gått och funderat på sen i höstas och det har varit lite frustrerande att inte kunna göra slag i saken och kunna ta dem  - men om några månader hoppas jag kunna få chansen 😊. Som ni märker så försöker jag hitta ljuspunkter för att övergången från vinter till vår ska kunna kännas bättre.

En annan sak som jag gillar, förutom att fota, är ju som bekant.... just det, väskor. Det verkar kvitta att man har massa fina - det dyker ständigt upp nya som gärna skulle få flytta hit till mig. En väska jag gärna skulle vilja ha är en fin ryggsäck. Både praktiskt och snyggt så det borde väl alla ha, eller 😉. Har några favoriter som jag spanat på ett tag men vi får se, dom kostar ju en del..... Men jag slängde i alla fall ihop ett litet collage med några finingar som jag gärna skulle lägga vantarna på.

1. Rhea - Michael Kors 2. Delightful - Louis Vuitton 3. Rhea - Michael Kors 4. Lily - Mulberry 5. Garden - Gucci 6. Antony - Mulberry


Dags att försöka tänka på vilken mat som ska lagas till middag.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!