header

header

19 mars 2017

Söndagen so far.

Började denna söndag med att kolla på gårdagens avsnitt av Hotel Halcyon. Jag är ju så långt ifrån en nattuggla man kan komma så när avsnittet gick i går så hade jag faktiskt gått och lagt mig. Så det blev till att mysa och kolla i morse i stället.

Sen hade jag faktiskt bestämt med världens bästa Bodil att vi skulle ut och springa. Det är ju alldeles förträffligt att träna med sin vän, man hinner prata och får samtidigt träningen avklarad - det bästa av två världar 😊. Ganska mycket is i löpspåret men det var ändå superfint. Med icebugsen funkar det bra att springa när det är halt.

Efter löpturen måste jag nog säga att jag hade lite väl mycket oflyt med det jag företog mig. Blev så pass less att jag parkerade ett tag ute på en bänk i solväggen. Det blev så där så att bägaren liksom rinner över och orken helt tar slut. Men tack och lov försvann den känslan när jag gick loss och klippte i fruktträden.

Junior har fastnat för att åka inlines så det blev till att sopa undan gruset och sen hoppade hon i mina inlines (jo men nu har vi samma skostorlek, hur i all världen gick detta till??) och körde varv efter varv. Blir glad över att se hur roligt hon har.


Nu inväntar jag absolut sista världscuptävlingen i längd för den här säsongen. Lite vemodigt känns det allt men i takt med att snön försvinner vill man ju inte sitta inne och se på tv.

Hoppas ni haft en bra helg!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!