header

header

22 september 2009

Grå vardag.

Ny vecka och ny vardag. I dag har hösten på allvar kommit känns det som, regn, blåst och inte en solstråle så långt ögat når. Men jag tycker att det är ganska ok i alla fall - man behöver ju inte vara ute, det finns ju massor att göra inne, bara man vill :)

Marcus mamma och pappa for vidare i natt då dom åkte till Arlanda och en efterlängtad semester. Hoppas att dom får en bra resa och att dom vet hur tacksamma vi är över att dom har varit hos oss de här dagarna. Det är verkligen guld värt när man får hjälp men Emma och markservicen. Ett stort tack hur som helst! Nästa vecka kommer min mamma och pappa då får vi ännu mera hjälp här hemma - gôtt! Man får passa sig så man inte blir bortskämd!

I morse var första gången Emma sa att hon längtade till sitt dagis så det mesta tyder på att hon trivs. Det är verkligen som en sten fallit från mina axlar. Man vill ju alltid att ens barn ska ha det bra oavsett om man är i närheten eller inte. Just nu ligger hon och sover så jag ska passa på att styrka lite kläder - finns ju som sagt en del att göra om man vill :)

Ha de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!