header

header

25 september 2009

Hosta & fredagsmys.


Kan bara konstatera att tiden flyger iväg och ännu en vecka har gått. I dag var det meningen att vi skulle åkt till fjällen med några kompisar men Emma hostar fortfarande jättemycket så den resan fick vi tyvärr ställa in. En tröst är i alla fall att hon verkar vara på bättringsvägen tack vare den medicin vi fick i går så i natt fick familjen sova ostört till 3.30 vilket var guld värt kan jag lova. Det har inte blivit allt för mycket av den varan (sömn alltså) den senaste veckan men man kan ju hoppas att det vänder nu.

I morse tog vi en riktig slömorgon jag och lilla dottern - sååå skönt. När vi väl fått kläder på oss åkte vi till Kupolen och införskaffade vinterstövlar och lite kläder till Emma. Den här handlingsresan gick relativt smärtfritt tack vare lite mutor :) När Emma sov passade jag på att städa, fy så trist men nödvändigt, och sen satt jag ute i solen och njöt av lugnet och ett nytt nummer av tidningen Mama. I bland behövs det inte mycket för att man ska vara nöjd.
Eftermiddagen tillbringade vi ute med att leka, städa upp runt bygget och sen blev det en cykelrunda för min del. I dag var det en ren plåga, benen vägde bly och huvudet sa hela tiden: tråkigt, tråkigt, tråkigt. En tröst var ju i alla fall, förutom själva nyttan med att träna, alla fina färger som börjar komma på träden. Det tillsammans med en klarblå himmel och en strålande sol är en oslagbar kombination.

I kväll blev det fredagsmys med tänd brasa och popcorn. Nu är det nattning som är prio ett och sen blir det en skön kväll framför något bra på tv:n (förhoppningsvis). I helgen blir det väl mest träning och att fixa här hemma som står på agendan samt att hitta ett nytt stickprojekt (Emmas tröja är äntligen klar). Inte riktigt vad vi hade tänkt men ibland blir det helt enkelt inte som man tänkt sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!