header

header

12 oktober 2009

En bra måndag!

Trodde inte att jag skulle säga det men jag har faktiskt haft en riktigt bra måndag! Detta trots en söndagsångest som numera börjar redan på lördag eftermiddag - det börjar bli lite drygt och känns som att man måste göra något åt det snart. Det blev en härlig power walk i mörkret i morse innan frukost. Jag kom även hem tidigare pga datastrul på jobbet och hann därför ut och springa innan jag skulle hämta Emma på dagis. Såå himla skönt att få en chans att tanka lite energi och filosofera lite själv innan yrvädret kom hem. När hon sov blev det lite fix och trix gjort men jag hann också med att läsa och lösa korsord! Gud så gôtt!

I eftermiddags trotsade vi vädret och var ute trots att det småregnade och blåste nordanvind. Vi hade goda vänner med oss så det var faktiskt riktigt kul! Det blev många roliga fraser och uttryck som kom från våra små. Eller vad säger du Bodil?

Nu sitter jag i tv:soffan och är sådär härligt trött som man blir när man har tränat och tagit i. Det kommer inte bli en sen kväll för min del - fast kom just på att det är ett extra avsnitt av Svenska Hollywoodfruar i kväll och det är ju kul att kolla på mina "förebilder". Nu har det blivit dags för kvällssagan och har jag tur blir det ännu en bok om Mamma Mu och Kråkan att plöja igenom, för det har vi ju aldrig läst förut......... jo, en sisådär 300 gånger känns det som.

Simma lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!