header

header

2 oktober 2009

HELG!!!

Jepp, nu var det helg igen och gud så härligt! Har väl inget revolutionerande att göra men det är ändå helt underbart att vara ledig! Planerna är att göra undan allt tråk ute idag, måla vindskivor och fönsterfoder (det ska ju bli sämre väder i helgen så det är bäst att passa på), städa altanen - den ser verkligen hemsk ut så där bara måste jag göra en insats och sen är det dags att ta bort alla fula blommor i rabatterna och krukorna ute - göra lite höstfint.

Mamma och pappa är fortfarande här och det är verkligen skönt. I går när jag kom hem så var det städat och gräsmattan klippt - snacka om lyx! Sambon är fortfarande i Italien och kommer inte hem förrän onsdag nästa vecka. Känner verkligen att det drar i min träningslägertarm. Åh vad underbart det skulle vara att åka på ett riktigt träningsläger, 2 pass om dagen, äta, sova och ha det gött. Tror att det kanske blir ett tors - sön-läger för mig längre fram i höst/vinter. Saknar faktiskt det där med att åka på första snölägret för säsongen när man var som Bambi på hal is med en grym träningsvärk efter första klassiska skidpasset. Jag saknar även barmarkslägren på hösten då det var kallt som skam under första morgonpasset men frisk och klar luft och för att inte tala om doften och färgerna i naturen. Det är nästan så man blir religiös :)

Nej, nu är det dags att sparka igång kroppen och fixa lite innan det är dags för träning. I dag är det intervaller på schemat (not my favourite) så det kommer garanterat vara en trött Carina som kommer tillbaka från skogen.


Hoppas att ni alla får en riktigt skön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!