header

header

18 mars 2010

Frisk - igen!

Jepp, så har man kryat på sig och blivit frisk igen. Har bara en kommentar till det hela: gôtt! (skönt på värmländska). Så nu är det bara att hålla alla tummar och tår att vi lyckas hålla oss friska ett tag framöver.

I dag är det som bekant torsdag vilket innebär att det här helg för mig och lillan igen. Har varit "duktig" och städat hela huset idag så nu kan jag slappa hela helgen om jag skulle vilja det (vilket inte är helt troligt). Det är en ganska skön helg som ligger framför oss - skidor för hela slanten - me like! I helgen är det skidspelen i Falun och då måste man ju givetvis dit och kolla in alla våra OS-medaljörer. Sen blir det naturligtvis till att åka skidor själv - det gäller att suga ur det sista av vintern innan den stora stygga våren på allvar gör sitt intågande. Vet inte vad som hänt med mig och skidåkningen den här vintern. Det var längesen det gick så bra att åka, att det liksom flyter på, tekniken stämmer och att man känner att man orkar åka på i backarna, man känner sig stark liksom. Men det allra roligaste är att det är så f-bannat KUL! Jag verkligen njuter av varenda möjlighet som jag har att vara ute i spåren. Även den här känslan var det länge sen jag kände. Hoppas att den håller i sig när blir till att träna barmark framöver.

Nu blir det till att ladda inför de blodtörstande favoriterna som gör entré i rutan mycket snart. För er som missat underbara Vampire diaries har jag bara en sak att säga: bänka er framför tv 6 vid 20 och ni kommer inte bli besvikna.

PS: bara 2 dagar kvar tills New Moon släpps på dvd. Gissa vad jag kommer titta på i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!