header

header

28 mars 2010

Sparlåga

Med tanke på dagens rubrik på inlägget kunde man tro att jag syftar på gårdagens earth hour (vilken jag faktiskt bidrog till) men det är faktiskt min energinivå idag som är i åtanke. Usch och fy vad min kropp varit orkeslös och tom på energi denna söndag. Därför har det blivit (nästan) en hel slappardag för min del - inte till min belåtenhet för jag tycker verkligen inte om att inte göra någonting. Fram emot eftermiddagen började det trots tröttheten krypa i kroppen och då var det inte mycket att välja på om man är som jag :). Det var bara att sätta sig i bilen och fara till Bergebo för ett skidpass. Första halvtimmen var väl inte så mycket att hänga i julgranen men min vallare hade gjort ett utmärkt jobb med mina skidor så när en halvtimme gått hände det grejer!

Helgen i övrigt har som de flesta andra helger i vinter handlat om skidor. Jag har åkt på längden och sambon utför, lite skidskytte på tv:n har också klarats av (härligt med ett VM-brons!!!!!). Vi har haft kompisar på middag både på fredag och lördagkväll och det är alltid lika kul. I går var vi för ovanlighetens skull ner på stan och avnjöt en god lunch/fika. Tyvärr blir det inte så många besök ner till city utan oftast åker man till Kupolen vilket är lite trist för Kupolen i sig är inte speciellt kul men allt finns ju där.

Till veckan blir det kortvecka för min del då jag är ledig på torsdag och sen ledig hela veckan efter påsk - gud så gôtt! Under påsken hoppas jag på att ladda batterierna då det blir ett efterlängtat besök i stugan. Sambon är tyvärr inte ledig veckan efter påsk så lillan och jag har planerat att tillbringa veckan med mormor och morfar. Antingen blir vi kvar i stugan eller så blir det i Fagerås vi kommer befinna oss. Det ska hur som helst bli skönt med lite miljöombyte och framför allt att vara ledig!

Hå å hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!