header

header

7 mars 2010

Livet leker!

Efter en ganska låg vecka för min del så blev slutet av den desto roligare. Min kära mamma kom hit i fredags och ska stanna ett tag. Kan inte med ord beskriva hur glad jag är för det och hur skönt det är. Nu ska jag verkligen njuta och ta vara på den här tiden. Känns som värsta lyxen att bara få släpp allt och bara vara. Livet är härligt just nu!

I fredags började jag frysa (grr) och på lördag vaknade jag med en täppt näsa, förbannat! Men vad gör väl en täppt näsa, inte ett dugg för jag har avverkat skidpass både i går och idag och tänker fortsätta att köra på till veckan så länge halsen inte börjar göra ont. I går hade jag en magisk dag i skidspåret: underbart väder, fasta, snabba spår och bra vallning (trots att jag hade vallat helt själv). Ville inte sluta åka men även de bästa träningspassen har ju ett slut. Även idag var det en fin tur i spåret, inte lika bra fäste och inte lika pigg men vad gör det - jag fick ju träna :). Annars har det inte blivit så många knop, har försökt vila, har läst en del och idag har det naturligtvis blivit Vasaloppet. Kände ett litet, litet sug att åka själv så det kanske blir en start om några år, den som lever får se.......

I dag är det som bekant söndag och i morgon dags för allvar igen. Jag har bestämt mig för att verkligen ta till vara på mina eftermiddagar och min lediga tid och njuta av att ha barnvakt alla eftermiddagar hela veckan :) Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra vecka. Tänk att livet kan vara så härligt!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!