header

header

30 december 2011

Sista lediga vardagen 2011!

Skrämmande, men i dag är det verkligen sista lediga vardagen detta år. Fattar verkligen inte var tiden tar vägen?? Men det kanske är bra för om tiden går väldigt fort då kanske det är så att man inte har tid att ha tråkigt :).

Vad har då hänt denna fredag? Inte speciellt mycket skulle jag vilja säga men dagen har gått ändå. Slappade lite i morse (har verkligen vant mig vid detta så det kan bli hårt med vanlig vardag nästa vecka), städade huset, tog en paus i städandet och tog en löptur, städade klart när jag kom hem, lagade lunch. Sen var det plötsligt dags för Touren och en massa skidåkning, härligt!

I kväll fick vi åka en sväng till farbror doktorn med Emma. Hon har precis avslutat en pencilinkur och klagade åter över halsont. Bäst att ta det säkra före det osäkra och kolla upp det och som tur var så var det inget men vi skulle ändå hålla koll.

Nu blir det ett sista ryck med lite (mera) slappande i soffan. Då sömnen den senaste natten var urusel känner jag på mig att det kommer bli tidigt i säng i kväll.

Trevlig fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!